Volleyboll


Matchboll. Sofia survar. Bollen kommer. Pass.. smash. JAAA! Vi vann! Vänder mig om. Mina tankar snurrar om krng i skallen. SOFIA GRÅTER! Å nej. Mitt samvete sjunker ner till noll. Hon kan inte andas! Mitt samvete sjunker till minushundrafemtiofem. Det var ju jag som sa att hon skulle spela fasten hon var sjuk.. Mittfelmittfelmittfel om hon dör! Går tankarna omkring. Puh! Allt är "bra". Tack och lov! Om det hänt nogot alvarligare skulle jag dött!
Hoppas att du förstår att det inte va meningen att du skulle må dåligare... Sofia bästavän!

Spelaet dårå.. VI VANN! Sofia blev inte bättre av att ha tappat andan två gånger. I gruppen kom vi tvåa. Förlorade mot Sollentuna.. (suck) Fast det var ju bara för att sofia tappade andan. Vi spelade då tre. Pantip, Sofia H och jag. Semi mot Vallentuna (leyla, Steffi, sandra och Elisa) Vem trodde at vi skulle vinna? Ingen! Sofia spelar svart grupp (svåraste gruppen) för första gången och pantip för andra. Medan Leyla, Steffi, Sandra och Elisa har spelat det många gånger förut. Plus att vi var tre och dom fyra. Efter en ren käparinsats så gick vi segrande ur derbyt. I den andra semin mötte sollentuna sollentuna. Så i finalen väntade Sollentuna. Efter ennu en kämparinsats vann vi. Men nu var det också Pantip ont. Hon hoppade av. Sofia ryckte in. Satte sista surven och vi vann!

Jag och Pantip smashar.

Jusste ! Denna söta lilla person, Cornelia! Hennes lag (Alice, Linn och lells) Vann röd grupp. Mycke bra! Nästa gång blir det tre lag i svart

Frida

Kommentarer
Postat av: alice

frida du glömde en vikitg sak :) jag tog några bilder <3 :)

2008-11-22 @ 21:33:54
URL: http://hejalic.blogg.se/
Postat av: sofia

hahah sötnos, det är inte alls ditt fel :)<3

2008-11-22 @ 21:50:28
URL: http://sofiamk.blogg.se/
Postat av: alice

frida du glömde en vikitg sak :) jag tog några bilder <3 :)

2008-11-22 @ 21:59:32
URL: http://hejalic.blogg.se/
Postat av: Linn

men lägg ut bilderna till mig

2008-11-22 @ 22:20:44
URL: http://lij.blogg.se/
Postat av: Frida

hahah alice..

Sofia är söt

Kanske linn...

2008-11-22 @ 22:47:25
URL: http://both.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0