ledsensmile

nu är det besämt. vi går över till våra vanliga bloggar. ccorwen & friidi . men vi kanske kommer tillbaka någon gång, vem vet. fortsätt iaf att läsa våra bloggar är ni gulliga. PUSS

idagidagidag


Idag åker vi till täby med min bror, Anton. Nu ska jag duscha. Sofia kommer runt halv tolv. Med andra ord : om en timma!

Frida 


Juafton numer två

Har haft en lungn dag. På morgonen så kollade jag lite på film, batman. Hehe. Anton fick den i julklapp. Sen åkte Fredrik och jag hem till pappa. Där fick jag detta;





Ni ser vell själva MOBIL !
(för er som undrar så valde jag inte den själv utan pappa fick den för hans gamla gick sönder, men min julklapp från honom blev då att byta hans mot min mobil)
+  Deo och lite bodylotion.

Det blev lite smått också tex pengar och trisslott.

Vi gick hem till farmor och farfar. Där åt vi lunch. Vi fick pengar.


(en liten ide. cornelia.. kan vi inte börja skriva i våra egna (bara för att sofia vill att varendakotte ska förstå så bytte jag ut riktiga mot egna) bloggar efter nyår. Alltså 2009?)

puuyss /frida


Julafton


I går var det julafton och den firades med släkt. Mormor, Linn & Antons farmor, Linn och Antons mamma & hennes nya kille, o självklart Fredrik, Linn, Anton, Mamma, Janne & jag.

Vi tittade på Kalle Anka, Åt god julmat och öppnade presenterna.
jag fick:

En plattång


Ett mysigt litet sov/mys-kit (Nattlinne, supersköna strumpor, trosa & bh)



två-pack björn borg trosor



Nagallack + nagellacksborttagning + tussar + Mascara





500 kr
+ presentkort H&M



två par örhängen



Kläder: Kofta + tre par knästrumpor (se de två första bilderna) Bolero (eller vad det nu heter, se bilderna tre och fyra)
 




En meter långt tuggummi



Trisslotter, vann 25 kronor (inge kort)

Ja det var allt från igår. Men idag så har jag en till julafon fast med pappa som jobbade i går. Vi ska till farmor och farfar och käka julmat och öppna mer julklappar. Jag vet inte julklapp som jag ska få. Den börjar på m och slutar på obil ! jipii.

Nu ska jag fixa mig och platta håret med min plattång :P ahah kanske det. Men Bilder på min julklappar från pappas sida kommer. 

/frida 


ledsengubbe

nu är det för mycket så jag tar iaf ett jullov med bloggen. jag och frida har snckat lite och funderar på att gå tillbaka till våra egan gamla bloggar. men vi säger till senare, kanske innan nyår kanske nästa år :'O.
men nu ska jag fira, jag fick nämligen en platttång av väldgt hög klass idag :D. men ha en bra jul alla. ni är mina favvos :-)
/ Cornelia   

Uppesittarkväll

 
Bingolottouppesittarkvällnutvefyrawiiiie,

I kväll ska jag hoppa i säng tidigt, tro det eller ej med då blir det ju julafton snabbare. Jag är smart. Men först ska naglarna bli röda.

God jul !

Dom hör ihop



Bilderna hör ihop på något konstigt sätt.... samma år, samma månad, samma dag.. Ute är det som vår och inne jul (om man inte tittar ut)

Cornelia har också sms:at mig. Hon säger att hon börjar få lite lust att skriva i son egna blogg.. Vi får se hur det blir med det.

Till middag blir det skinkmacka. (synd för mig.. det blev ingen lunch idag. ups)

Men det är vell bara att säga god jul även om det inte känns som om det är julafton i morgon...

/frida

dan före doppardan

Nu så är det nästan klart igen. Det är ganska svårt. Eller ja ni ser själva. Bakrunden är lite konstig och passar inte in i headern. Men jag orkar inte det nu. Men ska vi ha den vi har nu eller den här:?

Skiv i kommentarerna.(Conelia du får också skriva :P)

Menmen. Laddar upp lite bilder från dagen senare. (a man måste ta ut internet sladden för att kunna stoppa in USB-kabeln o ladda in bilderna o det orkar jag inte med nu)

/frida

nej,


jag fixar det sen. Nu ska jag ut . ring på luren är ni gulliga. Annars blir det tråkigt.

Frida

elvafurtiotju,furtioåtta,furtionio

Nu ska jag fortsätta med desigen.

Puuuusss

zipzap

liten fråga till er som läser bloggar, är det roligast med vanliga eller dubbelbloggar? :-)
/ NOLIFE

back

ni kanske trodde att jag hade försvunnit men då trodde ni fel. det är nämligen så att mitt internet la av men nu är det fixat and i´m back! så, ser att frida är i full gång med nu design, najsprajs. jag ska ikke röra ngt, promise (A)
så ni såg ju själva vad jag och frida gjorde idag tsm med jessicapessica. så jag har väl inget att berätta. eller jo vill ni se vad jag ska ha på mig på julafton? :-) det får ni se iaf ;

den här svarta tröj-tunikan..

tillsammans med dehär gulliga strumporna.
och såklart strumpbyxor & ett vitt linne under. kan även bli ett fint halsband till.

nu ska jag nog ta och sluta för jag måste röja upp lite såatt jessicapessica får plats att sova här. have a goood evening!
/ Cornelia

Halft klar

Men nu är det mat. Cornelia ändra inget!!!

CorneliaJessicaFrida


Har varit i teeby idag med cornelia och jessica. Vi köpte lite julisar, o åkte hem och slog in dem. A det gick väll sådar. Dvs de blev öppnade av oss...


Båda dom här glömde attt täcka för priset på sian julklappar. Så det var bara att göra om-

Nu ska jag fixa desigen. Hoppas inte cornleia hinner se innan jag blir klar. Då kan det vara en julklapp :P

Frida

three days

NewnewnewnewnewnewnewnewnewnewNewnewnewnewnewnewnewnewnewnewNewnewnewnewnewnewnewnewnewnew
NewnewnewnewnewnewnewnewnewnewNewnewnewnewnewnewnewnewnewnewNewnewnewnewnewnewnewnewnewnew
NewnewnewnewnewnewnewnewnewnewNewnewnewnewnewnewnewnewnewnewNewnewnewnewnewnewnewnewnewnew

Cornelia, rör ingenting! håller på med headerna, så den vi har nu är tillfällig. Orker inte göra den nu plus att picnik dampar. Gör det i morgon när j ag är pigg.

PUSSS /frida


en lång dag


Gick ut i vårsolen, ojj jag menar vintersolen. Det känns ju som vår! Men nu snöar der lite lätt. Jiipi!

Vi tog en prommis till tellus. Där spelade elverket mot örebro. Elverket vann! jiihoo. Sen var det lakans-volley. Mitt lag vann heela skiten. Vann alla matcher.

Nu tänkte jag klura på ny design. Har väldigt stor lust med det. :)

/frida

Städning



Har städat rummet. O sen lekte jag lite på picnik. o WÓLA !

I dag är det volleyboll-jul-avsluting och elit match. Elverket - Örebro. Bilder på´t kommer soon.

/frida

gudnAJT

/ Corneliapelia

svar

rätt svar på "gissa bilden" var Leonardo DiCaprio.
så grattis alicebrallis :-)
jag är jättetrött så jag ska nog sova snart. vi ska sova övr här så jag comming home tomorrow.
seeya / Cornelia

Julgran




 julgranen är klädd. Jag har slagit in lite julklappar. Dock så hittar jag inte bror´s julklapp. Det kan beropå alla kläder som gömmer skrivbordet. Måste städa! Ämm. jag går och gör det nu. hih

håller med cornelia, inlägget "-.-" här under )
 

-.-

men guuuud vad trött jag blir. nu har jag tydligen gjort likadant med "gissa bilden" som någon annan och då blir jag direkt kallad wannabe. i´m so sorry men jag läser inte ens bloggen så jag visste inte. ska man behöva besöka alla 1000000000 bloggar bara för att vara säker på att man inte gjort likadant som någon annan, löjligt!
/ Cornelia

sås-ta-holm


Jul-lunch på såstaholm med tha fameliy. Suuper gott. Men mättande, mycke mättande. o på det lite knäck o cheeasecake. Mums. Min mage sprängs!

Snart ska vi klä julgranen. Kommer bilder på´t sen.

Frida

för er som har tråkigt


vem är snyggingen?
försten som svarar rätt vinner..










































äran! PUSSS

vart tog alla dom fina kommentarerna vägen?

hejsan hoppsan glada julmänniskor!
om fyra dagar smäller det. och idag ska jag med min familj till en annan familj och dit kommer några andra familjer och vi ska ha såkallade "lilla julafton". det ska bli roligt. vet bara inte vad jag ska ha på mig. vilket problem. nu pallar jag inte data. ska nog slå in några julklappar. vi hörs fina människor
/ Cornelia


Staan





Bild ett; Frida och Cornelia är en aning trötta på tunelbanan?
Bild två; Jag är stolt 
Bild tre; Älice coolaäsh
Bild fyra; Sööt Frida
Bild fem; Frida o Frida flummar
BIld sex, Cornelias godis-förbud är äntligen över. Puh

O denna tröja från gina tricot och julklappar till bla bror o far hängde med hem:

(vrid på huvet)

Vad ska man hitta på ikväll då. Jag och bror tänkte titta lite på hay baberiba (gamla avsitt. sesong ett) Hoppar över chips-påsen i kväll, såstaholm imorn vettu. Det gäller att spara sig till dess!. haha skoja. Men u är det hay baberiba som gäller.
 ohh, juste vi såg Marcus fagervall! o Alice gick nästan in i Patrik Ekvall! cooolt
Frida


hellu kåmpisar

idag vare skola i en timme och fem minuter. inte helt fel. sen vare stan. det var supermysigt och nu har jag hittat alla julklapparna förutom två. så jag känner mig inte lika stressad längre. jag köpte även denna som jag ska ha på mig på julafton. inklusive ett par röda knästrumpor.

eftersom mitt "godisochläskuppehåll" är slut så fick jag ju även belöning. 750 kr satt som en smäck. precis när alla julklappspengarna tagit slut.

/ Cornelia

Morgon

Sista dan då. Eller da och da. Sista timmarna i skolan tjugohundraåtta. Najs. Efter de så åker Frida, Alice, Cornelia o jag till stan för att handla julklappar (o kanske lite annat smått o gått)

Skolan börjar idag kvart i tio. Men jag och alice atr bussen 9.21. Går väl här ifrån mellan tio, kvart över. Men nu ska jag ta och göra ögonfransarna svarta.

Friiiida


uppdatering

idag har jag tränat och haft spelarmöte. har tänkt på en sak också. egentligen borde jag vara superduper nöjd. vårat lag ska åka till spanien på träningsläger nästa år, spela dana cup i danmark + någon stor cup i sverige. vi är så jävla bortskämda. jag föreslog att vi skulle samla in pengar själva (somalla andra lag...) så att man inte behövde betala själv så mycket, visst är jag en duktig liten flicka som tänker på sånt. inte för att skryta men jag är ganska duktig på att sälja saker. sålde jultidningar för 9000 ett år. slut på skryt. btw vallentuna flickor 95 är bäst fuck the rest!

nu blir det F I L M med bruuuuuuuuuuuuschan och så ska jag nog ta och njuta lite och tänka på att vi har jullov frånochmed imorrn och inte nog med det så tar mitt godislöfte slut, that´s good, seeya!

one

Pysseldag idag, sen åkte jag och Alice till Sofia i vääsbby. Vi var med på hennes syslöjd. Våra lärare skulle få damp om någon av våra kompisar ställde foten inne i skolan. hah. Men vi gick till sofia ooch tittade på titanic och linas kvällsbok när titanic blev lite långtråkig.

Är suupertrött.. det blir nog tidig sänggång idag.

Frida


my heart will go on and on

japp så var det onsadag igen och livet rullar på, snart så är det jul och det ska bli kul :-)
jag borde satsa på rap-karriär? haha, idag så hängde jag och emelie med frida hem efter pysseldagen.
vi gjorde inget speciellt, titta lite film, busa lite med olle (A)

så, min kväll är enkel, bara slöa framför tvn. inte tänka på något speciellt (syftar på skolan..)
på fredag åker jag till stan för att inhandla de julklappar som saknas.

PUSSAR&KRAMAR FRÅN ERAN BÄWWSTASTEH CORNELIA

weard

konstigt dedär med att några inte ser vår header, riktigt skumt faktiskt, själv ser jag den. en sak till är lite konstig, jag ser att det är ganska många som kommenterar, fortsätt så ;-) trots det är besökstatistiken inte någon rolig syn, eller ja jag menar, 16 besökare är väl inget att skryta om? fler besökare skulle vara lite roligare och ge oss en liten knuff i ryggen så att dte blir ännu roligare att skriva, tipsa gärna om bloggen om ni gillar den. btw nu ska jag kolla på titanic som går på trean. jag gillar den jättemycket trots att jag sitter å grinnar.. ni får hare bäst!

/ Cornelia

punkt

Hejsan!

Sitter har och funderar lite över våra kommentarer sm vi fått i förra inlägget. Vissa kom tydligen inte se vår header. Konstigt. Eftersom jag den. Ser ni den?  Vill gärna veta. Skriv i kommentarerna om du ser eller inte gör det. Tack på förhand.

Juste, nu är det bara en halv riktig skoldag kvar. Gud va skönt. I morgon är det bara pyssel hela låga dan. Ennu mer skönt.

Sen träning ikväll. ALICE SKA TRÄNA MED OSS! Jaaaaaa. o nu luktar det mat. Kykling tror jag, mums

Frida

testing

whatever

ny design

haha, samma överskrift som förra inlägget, ugly. vad tycker ni om de som vi kämpat med i en evighet?
/ Frida & Cornelia

ny design

ny, lite julig design. undra vad frida tyckr om att jag håller på och byter hela tiden..hm..aja, vi får väl fixa tillsammans senare i guess. Puss / Cornelia

can´t stop it

det ända dåliga med att baka knäck är att de nu ligger i kylen och varje gång jag går förbi har jag väldigtväldigt svårt att inte ta en. jag är liksom beronde. usch vad gott det är med knäck och speciellt efter en kall träning som ändå gick bra.
späääääääääääääter
/ Cornelia

jag har rolig humor *ler

skriv ditt namn med lillfingret: frida
skriv ditt namn med armbågen: fruidfa
skriv ditt namn med pannan: V fgrkxc z<a

skriv ditt namn med foten: fcrida
Skriv ditt namn med näsan: frida
skriv ditt namn med örat: 4dep x
skriv ditt namn med munnen: fria

Jag har lugnt skills. Framförallt med pannan och örat. Där blev det helt fel ju.

Frida

första dagen, sista veckan



Ohh va skönt.. Sista veckan innan jullovet.  Tänk, endast fyra skol-dagar. Eller på onsdag är det pysseldag, torsdag konståknings show och fredag bara avslutningen. Så man kan säga att det är en och en halv skol-dag kvar. Det är väldigt lite. Plus att vi bara har en läxa. (fast den orkar jag inte med, om jordbävningar som sånt skit) Ifs så hade vi en vanlig skol-dag idag. Men det är hisoria nu. Så nu är det framtiden som gäller och den ser hyfsat ljus ut, eller jag måste hitta de sista och svåraste julklapparna. Men dom är ju i framtiden och kommer bli historia inom kort och om man vill se framtiden väldigt ljus så har jag hela nio dagar kvar tills julafton. btw så kommer julen bli bra!

Frida

kul att veta

att jag har träning ikväll, obsevera; utomhus, minusgrader, mörkt, kallt ..........
jag åt förresten lussebulle för ett tag sen, mumsi.
och jag har so till imorrn, palla bry síg om hur berg och stenar är uppbyggda och vrf de bildas? -.-

jag heter cornelia och dethär är min och min vän fridas blogg, ba såatt ni vet !
"BIGSMILE"
/ Cornelia

tredje advent


tog roslagsbanan mot östra

tog tunnelbanan mot ropsten. Gick av vid galmla stan. Bytte till tunnelbanan mot farsta strand. Gick av vid enkede och tog en promenad till mina kussar.

Väl hemma hos kussarna så var julgranen uppe, julmusiken på.. Allt som saknades var den vita som lyser upp, snön. Tänk det är bara nio dagar kvar. Går inte tiden snabbt? aldeles nyss var det sommar. btw. Hos kussarna så fikade vi och pratade. Det kom lite mer folk. Vi fikade mer. Pratade mer. När klockan slog halv sex började vi rulla hemmot och nu är vi här, hemma. Här finns det ennu ingen julgran. Men en sådan ska införskaffas så snart som möjligt. I hope. Det gör allt mycket mysigare. Eller? jo, så är det. För när julgranen kommer så är det snart jul och man känner den känslan even om man knappt ser något som är vitt på marken. 

Skulle också bara vilja skriva garttis till mitt kära volleybollag. Som vann mot Sollentuna (-höghus) relatift enkelt med 3 - 0 (25-15, 25-20, 25-15) BRA!

Frida 

3 advent = knäckbak


hejsan alla glada fdär ute, ngn mer än jag som som verkligen dölängtar efter julafton? ja, idag har jag iaf bakat knäck, eftersom min pappa tydligen skulle jobba idag så fick jag göra det själv, men det gick bra och snart är det klarrrt! halv fem ska jag träna volleyboll. sen så äre ingen andra avenyn ikväll : / .. aja, vi hörs. later. / Cornelia


umbrella

vakna ganska nyss, emelie ligger och diggar till "umbrellla" i sin säng, haha. själv har jag lyckats ta mig till datorn.
emelie och hennes familj ska snart iväg till uppsala så jag ska nog också snart hem. hoppashoppas min far har tid för bakning idag, sneeeeeeeeeeeeeela heeeeeeeeeeesten, BYES
/ Cornelia

sleeping hos mli

hejhopp, kan säga tt vi vann matchen med 96orna med 1-0, good job! och sen var dt lite träning för min del, stck sedan hem till emelie och vi gick över till fredrik och sofia och åt där med deras familjer. mysigt var det, vi flumma runt lite och hade sköj. nu ska vi snart sova, kanske kolla på bertfjärt? sleep tight friends.
/ Cornelia

today, tomarow



I morgon drar jag till staaan med mina kussar. Mammsen ska också med. Men hon måste ju på möte med tomten. Så det blir jag och kussarna. :P

ler-dag

Hejhopp!
Idag har det spelats volleyboll hela långa dan (läs om det här någon gång under kvällen). Vi tränade tsm med Sollentuna (södertälje kunde inte komma). Det var kul. Vi tränade först i grupper. Sen lunch och sedan match. Fast i slutet vart det lite flummigt, men det var iaf kul. Men bara för att det ska bli lite roligare så kmr nu lite bilder: (eller ett picnik värk)

haha. hade lite tråkigt, så det blev lite picnik-skoj.

jahapp

idag, lördag, ska jag göra dessa things ;
- Spela match med 96orna.
- Åka till träningen och kanske träna lite
- Sova hos Emelie

NAJSPRAJS! tänkte lägga in lite bilder från cuper från fotbollen i sommras, missing :'/




finns mer bilder på datan ngnstans, ni kanske får dom annan gång. Puss.
/ Cornelia

godanatt


jag är medveten om att det står "fida" men ni får stå ut med det :-)

nejnejnejnejnejnejnej

eller både ja och nej!! menmen what ever..  fast om alice skulle vinnit så kunde jag reta cornelia. men så blev det inte. synd. Vi ses i morgon puss och hej

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin Cornelia<3Kevin

Myy ne naight

Hejsan hoppsan!

Sitter har i soffan med alice och hanna. Vi har kollat på idol och nu är det fredag helaveckan. Cornelia hejar visst på kevin men vi här tycker att hanär en fuskare (sry kevin) Men hoppas,hoppas detblir en skräll och alice vinner! Men vi får se.

I morgon är det volleyboll,  kl 10.15. Hoppas jag orkar upp.

Sist en bild från alice data:

hoho

jag älskar dig kevin din übergulliga sak, om inte du vinner så ska jag aldrig mer kolla på idol ;O
oooooooooooooooooooooooohhhhhhhhh livin on the prayer ! i´m craaaaaaaazy :-)


/ Cornelia

Hos älis

Sitter nu i alice säng. Tänkte spenderakvällen här med  b&j och idolfinalen. Vi hejar på Alice men vi tror att kevin tar hem det. Alice sitter nu och säger att hon är bäst på att bygga ikea-möbler (hon gör det just nu..) Jag leker lite på picnik, som är min hobby. hah . upptaderar senare.

Frida


gribban

är hos frida stålhammar. har bakat knäck och lekt lite med alice & olle, hihi. men uppdaterar bättre ikväll, och imorrn åker jessica till gran canaria. kommer sakna dig :/
/ Cornelia


My daaay

Nu har jag tid att berätta om dagen.

Dagen började med musik. Eftersom Sofia är på väg till thailand så kunde vi inte ha våran sång-trio idag. Så vi bildade en liten piano-duett. Vi spelade "midnatt råder" eller "tip tap tip tap" som det är lättade att förstå då. Vi gjorde lite fusklappar för att kunna hållareda på alla knappar. btw vi gick hem till mig på håltimmen. Resten av dagen så hände väll inget spec. (cornelia skrev om mupparna och städningen.  (om ni undrar så är "vi"  alice och jag)

Idag så var det ingen träning. Ganska sjönt faktiskt..  Vi har träning hela lördag med södertälje och sollentunahöghus & dom andra sollentunarna.

menmen orkar inte ladda up några bilder. Ni får senare när jag har bättre skills på picnik.

Frida


detta har hänt torsdag 11 december

jag har vart i skolan
haft musik
haft tyskaprov (gick super!)
tittat lite på film, mupparna,haha en självklar favorit!
haft svenska & städat
suttit och snckat om löshår och funderat på att jag skulle vilja ha
och när jag ändå är på gång vrf inte färga håret brunt?
höhö, jag var också och tränade på takecare idag
vi körde spinning och övningar som dödar mageN!
jag har också gjort illa mig på lillltån, den är helt blå :/
jag kan lägga upp en bild, men känsliga tittare varnas!
eller ni får ingen bild, men den är jätteblå och gör ont som fan.

så, passar jag i brunt?
/ Cornelia

städning

hinner inte upptatera, skriver sen. Puss
/ Cornelia

Sitter har och leker på "picnik".. Det har ingen träning tonaight så det kommer nog lite fler inlägg från mig. Vi höres.

Frida


Håltimme


Sitter har med Alice.

nu ska jag titta på greys

men kommentera gärna och säg vad ni tyckr om exempelvis den nya headern. Puss
/ Cornelia

i am gonna miss u

sofia jarl! du får inte åka ill thailand för jag kommer sakna dig så mycket så jag spricker, kommer inte klara mig utan dig. längtar till den dagen du kommer hem och är neger. jag älskar dig.



don´t die for the world, the world don´t die for you

(psst; kommer sakna Sofia mest !)

måshoven

sitter här med bästis emelie :-) .. vi har inte gjort så mycket, gått en promenix. btw, emelie är finast

Pssst

Har haft lite tråkigt sen jag kom hem. Har fixat min header (http://friidi.blogg.se) igen.. Hade bara lust. Men nu ska jag kolla på en film .

Frida

ello

Hejsan!
Nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte hunnigt. Så här kmr lite från de senaste dagarna..

I Söndags var mina kusiner hos mig. vi bakde lussebulla och knäck

I måndags gjorde jag ingenting

 och igår så var jag med cornelia. (inlägget under)

De va allt för tillfället.

Frida

hello

snart träning, sitter här med jessthapess och fridithapidi, hihi jag rimmar som en kung :-)
så, vi gjorde inget speciellt, gjorde egen müsli. hihi. sen sminka jag fridi, jag är en naturbegåvning !
haha, have a nice day babes

(sluta radera bilden frida!)

 (ups där försvann den igen)

nu sova. vi ses imorgon

/ Cornelia

fler bilder, så var det

mitt hår växer fortare och fortare, :D jag klippte mig ju precis innan skolan och du var det superdupermega kort och nu är det ganska långt, det är jättepossetivt eftersom jag vill ha långt hår. lucky me! dock är jag fortf. avis på jessicapessica & emeliepemelie -.- (A)


hihi, säkert bara jag som ser skillnad .. :-)
/ Cornelia

måndagens

måndagens humör; ovanligt glatt
måndagens outfit; enkelt, jeans, linna, luvtröja och halsduk.
måndagens frisyr; tråkigt, uppsatt i bulle, sen platta sofia det fint (A)
måndagens roligaste; att vara med sofia bästis
måndagens tråkigaste; först matte en två no-lektioner i rad -.-

veckans borde; vara nyttig !!!

haha, pallar inte skriva mer. ska kolla på handboll med pappi (A) . här får ni en bild på mitt lena, utborstade plattade hår ;

ni får den sen, / Cornelia

punkt


är trött och har ingen lust att skriva nu..

gud najt, slip well

imorrn är det skola, inte kul. annars hände det inte mkt idag, stanna hemma och plugga &sen träning. ska sova så jag orkar imorrn.
/ Cornelia

hjälp!

snällasnällasnälla ni! hjälp mig/oss, vad kan bli bättre? ni kan väl skriva några tips, så det blir bättre och roligare för alla att läsa, så klicka er inte bara vidare nu utan lämna en kommentar, tack på förhand!

kul grej

hihi, frida skrev att hon var uppe tidigt idag, det är tvärtom för mig, vakna kvart i tolv !? :O
idag ska jag plugga och kanskekanske baka lussebullar :-)
jag och sofia kanske skulle gått och sett twilight men jag hinner nog inte det,
+ att jag måste träna ikväll.
menmen, hörs senare
/ Cornelia

frida är uppe tidigt..

Eller ja. Inte så jättetidigt. Klockan är iaf halv tio. och om kanske två timmar kommer mina kusiner. Ni får bilder och sånt senare om jag orkar. Ni får hålla utkik.

Frida

eh, jag pallar inte sitta framför datan, gjorde det hela kvällen igår och idag, haha, jag har inget liv, ena sekunden är jag jättestressad och andra har jag inget att göra och jättetråkigt, aja, nu ska jag nog snart sova eller kasnke titta film

Godnatt.
/ Cornelia


jag har tråk


sitter här med mammas myskofta (A)
har inget att göra
först tänkte jag gå till jessica
men sen orkade jag inte
för jag tänkte på allt jag måste plugga imorrn
och då blev jag trött
ni kan få se min önskelista
så ni vet vad ni ska köpa till mig, hihi


Cornelia Wennberg´s Önskelista 2008!
Babyliss Paris Plattång
Digital kamer, någon som har tips på en bra? (A)
Loreal Paris Mascara
Converse
och såklert Marabou (A)

en bärbar data finns också på önskelistan men jag vet att jag aldrig kommer få en : / .. annars vill jag också ha presentkort och pengar.
p.s tryck på bilderna för att dom ska bli större men första bilden fanns bara så liten så den kan ni inte trycka på eller jo klart ni kan men det händer inget. Puss
/ Cornelia

it´s christmastime

ja, nu närmar den sig julen, på riktigt. idag var jag, sofia och frida och köpte julklappar. tänker därimot inte säga vad jag köpte eftersom det kanske är någon som jag köpt till som läser !? idag drack jag också årets första julmust! mumsi. nu har vi gäster. ska nog gå ner och umgås lite med dom, tur för er att ni har frida som är så dukitg på att uppdatera.

 
jag måste bara säga att jag verkligen älskar julmust, en så kallad klassiker! smakade öven på denna glass med pepparkakssmak, mumsfilibaba!
/ Cornelia

Vattnet är tillbaka

Japp.. Äntligen. Precis när mamma sulle hälla upp vatten i kastrullen så kom det inte vatten. Men vi hade lite vatten kvar i tekokaren så vi kunde koka ris. Sen kom det tillbaka. Vad hände? Det kom en liten rullande rämsa längst upp på tv4. Där stog det att någon vattenledning var av. Men det lagade sig snabbt så det är lugnt.

Ikväll ska jag försöka gå till säg tidigt. Det kanske blev lite sent i går. + att i morgon kommer min kusiner ganska tidigt. Vi får se hur det går med den saken..
(det blir ingen bild.. är inne på antons inloggning. ni får klara er)

Frida

Nu ska ni få höra..

.. vårt vatten funkar inte! Vi kan inte spola, drick vanligt kranvatten och inte tvätta händerna.. Någon annan som har samma problem? Tänk själv att inte kunna spola efter man har varit på toa.. suck



En bild från tidigare i dag när jag kunde gå på toan och spola efter mig..

haha.. har ni samma problem?

Frida


My day

Idag har jag varit i täby med cornelia och sofia. Vi köpte lite julklappar som jag inte kan nämna här om någon av dom som ska få en läser detta. Dagens outfit:

Fixade den lite snabbt på paint.

I morgon kommer min kusiner hit till Vallentuna. (dom bor vanligtvis långt inne i stan) Vi ska julbaka och sen åka och titta på volleybollmach. Elverket - Svedala. Lite coolt är att vi har mött några som spelar i Svedalas a-lag. Uuuh.

I kväll så händer intenting. Kommer bara vara hemma och äta godmat. mmmh. Bakad potatis med skagenröra. Me like.

Frida

:-)

orkar inte vara uppe längre, har ändå inget att göra, imorrn ska jag, frida och kanske sofia julhandla lite, godnatt!
/ Cornelia

Tjuvkika gärna

http://friidi.blogg.se

Fast än jag inte skiver i den så tycker jag den borde se lite fin ut iaf.  Snart börjar Idol igen. Undra vem som åker...

Frida


Kväll

Hejhopp!
Sitter här vi datan. Har precis ätit ben & jerrys. Anton och Fredde leker lite med min kamera och ni vill inte se bilderna.. hah. Tittar också på idol.. Vem tror du åker ut? Jag vet inte riktigt vem jag tror. Alice kanske. Eller jag vet inte.. Vi får se. Ska fortsätta titta på idol nu.

Frida

btw

ingen data för mig på hela kvällen, så vi hörs ist imörrn. Puss På Rumpan
/ Cornelia

fredagsmys

äääääääääääääänligen fredag!
hemma är jag nu och där stannar jag ikväll och myser med familjen, eller ja, min mamma och august (min lillebror). jag är vrålhungrig, snart ska jag äta hamburgare, mumsfilibaba! ja, nyttig är jag ju inte men nästa vecka ska jag vara det. jag har börjat äta mer frukt och müsli, haha. så nu får ni ha en bra fredagskväll. Puss&Kram

Cornelia

äntligen fredag


Skulle bar vilja visa men snygga bakrundsbild på datan. Hah. Jättegamal bild på mig & Alice. Vem är vem? gissa!


Dagen var väll som en vanlig fredag. vi fick till baka våra matteprov. JAg fick ett fel efter lite disskutioner med vår lärare. Jag hade 22/25 från början men fick slutligen 24/25. Coolt va?

Ikväll ska min mamma och Janne på någon middag. Så mormor kommer hit och lagar mat och sen är det ff. Haha.

I morgon kanske vi ska till täby. Vi får se. Men nu är det procect runway (eller hur det stavas?) och kl fyra är det top model. Mitt favorite. MIssade det i går..

Frida 


i´m gonna be a rockstar!


jag har tittat på andra avnyn skitspännande ju, tror jag ska kolla på datan kan inte hålla mig tills nästa avsnitt..
jag har också kört rockband wii, det var askul! vem vet, jag aknske är sveriges nya stora rockstjärna?
och juste kommer saknar dig jättemycket lovisa, ha det bäst i usa!

Cornelia

melove

Hejhej!
Kom precis ut ur duschen. Har tränat. Faktiskt en väligt kul träning. Eller meandraord den gick bra för mig. Hah. Menmen idag så var jag med min vän sofia. Vi kollade på zoey 101. (eller hur man säger xd) Vi gjorde också no:n. Guddieguddie.

Håller på att skicka lite volleyboll bilds till Leyla. HOn ska fixa en ny design till http://andiamoragazze.blogg.se. Bra! de behövs! hah. 

Skulle också bara säga att jag saknar Emma, kommer att sakna Lovisa (som ska till USA och inte thailand) och som jag alltid gör eftersom jag nästan aldig träffar dom; Elise, Vanessa och MIckaela. ohh. vill att ni ska flytta hot till vallentuna och inte bo 500000 mil här i från, varför värnamo ?! suck 

Frida

pling!

4 december idag, bara 20 dagar kvar till julafton, där ser ni, jag är både snabbtänkt och kan räkna!
Cornelia

heisan venner.
kom för ett tag sen hem från ett tufft träningspass på takecare. det var jättekul men skitjobbigt! annars har dte varit en ok dag. hände inte så mycket, på bilden ritade jag en "hel" person och gjorde min drömklänning. när jag var liten ville jag bli modedesigner men jag tror inte jag vill det längre men jag älskar fortfarande att rita kläder. förresten så har jag besämt mig att jag verkligen ska satsa på bilden. förra året tog jaga llting oseriöst men dte gör jag inte längre, mina vänner verkade störa sig lite på det, höhö.
 denhär ritade jag på bilden, gick visst inte att rotera ..!?

 
såhär såg jag ut idag ; kjol - bikbok, tröja - lindex. strumpbyxor h&m.


jag och mina vänner hade lite tråkigt, tips, gör som oss eller var tråkiga och normala, hihi

Cornelia

Godmorgon


 


Mina gullungar som jag delar min håltimme med just nu

sådär

nu är den på plats, headern, såg att du, jessicahade satt in den på min gamla blogg ist. tack för att du hjälpte mig med denhär iaf. skyndaskynda greys har redan börjat.

Cornelia

life is what it is

Vad händer med mig? jag är jättetrött efter varje dag, jag är typ sur varje dag jag är tröt och orkar inget .. ja, jag vte inte men imorse så försov sig hela familjen wennberg så jag fick stress skitmycket och så missa jag julkaledern :/ .. jag har även lovat mig själv att jag ska vara nyttig och så sitter jag och äter tårta nu !? mamma sa att vi skulle ta det idag för ovanlighetens skull, okej, från och med imorrn så är jag nyttig ända fram till jul, lycka till!
annars så ser våran header hemsk ut och jessica och jag har gjort en idag men hon har visst inte lagt in den, hmm.. den dyker nog iallafall upp snart. klockan nio är det greys och sovmorgon imorrn, skönt! vi hörs senare

juste jag gjorde fel no-f¨rågor på läxan så nu har jag suttit hela eftermiddagen till ingen nytta -.- .. vrf är detta så typiskt mig?

Cornelia

Hå - e - ji

Hej, nu är en del (ganska stor del) av klarad

[ x ] Spanskan (ulala)
[ x ] Svenskan (klaaar)
[   ] No ( nej, nope)

ganska bra iaf.. Men no:n ska jag göra tsm med sofia.. tror jag. Så når du ser detta så vill jag det (har inga pengar på mobilen, så jag kan inte svara på ditt sms..) men vi kan prata om det imorgon(?)

Om en timme kommer pappa. Ska äta där. Mamma ska spela tennis.. aja.

Frida

Hej hopp i galosh.

Hejhej. Alla läxor är klara. No, svenska, spanska allt. Gud va skönt en ledig kväll. Jihoo. såsåsåsåsååsåsås skönt att ha allt gjort. jag är glad..

haha trodde ni på det.. hah. okej så här är det. Allt ligger i en stor feet hög. sucksucksuck. jag har gjot lite på spanskan. Ji-hoo. 70 frågor no, spanska prov och svenska. nånting som jag värkligen inte är taggad att göra nu. men måste.. jag kan försöka mig på no:n.  Det är ganska svårt.. hjärtat.. sucksucksucksucksuck. aja vi höres.

Frida

badtime

gick inget vidare på volleybollträningen och jag är trött och sur, vet inte varför har bara vart det på sista tiden. nu ska jag titta på desperate hausewifes. Puss

helloo

Hejhej.
Nu har jag inte skivit på ett tag.. har inte kännt mig så bra.. har typ haft migrän eller någo liknande. Snart sk jag på träning. Sen tränign idag så det blir någ inget inlägg ikväll..

Frida

palla ..?

nu hra jag och frida försökt göra en header i två timmar, men vafan, åh vi lyckas inte! jessica ska göra en åt oss, snart i think ! :-) annars har det inte hänt så mycket idag, jag och frida har bara lekt med kameran, hihi. Puss







Cornelia & Frida

godnatt små vänner

snart kanske ni får ny fin design :-)

vart är frida idag må tro?

har hon gått o gömt sig? vem vet..
btw, om ni kommenterar lite mer skulle det vara roligt!
och ledsen för att jag alltid skriver det som dte, hihi.
jag vill ha photoshop .. och jag vill ha en fin design!


Cornelia

i don´t care if monday´s blue

hallå i luckan !
idag var jag trött efetr helgens fotbollsspelande
idag var jag arg för att det inte blev någon gympa, innebandy som jag sätt fram emot. ist fick vi gå en promenad i regnet..
idag var jag lite äcklad för vår lärare höll i ett rikitgt hjärta som vi sen ska få disikera..
idag var jag hungrig eftersom det var äcklig mat (med annanas, hatar annanas)
idag var jag frusen för min pappa glömde bort att hämta mig och jessica från träningen, så vi satt en halvtimme och vänta..
idag fick jag reda på att jag ska ha ett prov om hjärtat & ett tyskaprov nästa vecka.

annars är det bra, haha, ingen bra dag för mig som ni märker, menmen life goes on och imorgon är en annan dag. Puss.

RSS 2.0