.

fixade lite grejor, men vi får fixa det bättre tillsammans sen frida, godnatt

lalalala

orkar inte skriva. jag är trött. jag har ont i hela kroppen. jag är sur för att vi förlora semin. jag orkar inte att det är skola imorrn. jag vill inte att helgen ska vara slut. bajs.

haha, klaga kan jag menmen, en god nyhet är att julkalendern börjar imorrn! alla säger attd en verkar dålig men vafan, julkalendern är julkalendern, spelar roll om den är dålig, hihi. imorrn kommer nya och roligare inlägg, pussisar.

Cornelia

f r i d a



my life, ít´s your dream and your life it´s my drem


Hellooo

Hejhej.
Hann inet skriva i går. Spelade volleyboll. Läs om det här. När jag kom hem va det bara att hoppa in i duschen och sedan åka ner till våning1 för en middag. PÅ vägen hem gick vi in på ica och handlade. Tvingade till mig en ben and jerrys. Kom hem tittade på tv. Orkade inte gå in på datan. hah.

Idag så är det elit match. Ska titta lite och sen ska jag på middag hos Anita ( pappas kusin tror jag att det är..) och sen är det träning. Ont i axeln har jag också. Landade rakt på bänken i går när jag räddade upp en boll.

Frida


hej kåmpisar

ledsen för dålig uppdatering.

Fredag ; inget speciellt hände iskolan, ännu en profildag.. btw, jag kom en timme försent :$ bussen kom försent, eller ja, den kom inte alls, jag fick ta en annan nuss till cetrum och planen var att ta en annan buss därifrån till skolan men då kom jag på att jag ahde glömt usb-minnet hemnma med alla mina bilder på så jag fick åka tillbaka och hämta och så tilslut var jag i skolan. vi höll på med photoshop hela dagen, inte så kul ibörjan för jag fatta inget men sen gick det bättre. sen efter åkte vi hem till sofia fixade lite grejor och sne åkte vi hem. då kom jessica och sneare amanda, vi gjorde oss i ordning och sen stack vi till nova och där var det disco! :-) .. vi åkte hem ganska tidigt eftersom jag skulle spela fotboll nästa dag, men aja, det var kul ändå.
alla bussar kom sent i hela fredagen! skuumt ...

Lördag ; upp och hoppa kvart över sex -.- ......... jag var skittrött men det gick okej, kom upp åt frukost åkte iväg, fick reda på att jessica också skulle spela, kul! mot älta och cup. första matchen gick sådär, vi förlora med 1-0 mot hammarby.. sen match mot saltsjöbaden, 3-3 blev det där, ingen bra match för min del men laget var bra, hämtade upp ett 1-3 underläge. sista matchen gick bäst, vi vann med 3-0 motälta och konstigt nog så kom vi etta i gruppen på bara 4 points. det blev ganska spännande efetrsom först sa dom att vi inte var vidare och sen så var vi det och ojojoj... men vi gick vidare så imorrn är det spel igen, samling 11 i guess, jag  är hos alice nu och ska sova där efetsom min mutter&putter är borta på ngn fest, vi hörs

Cornelia

cös aj lav ju

I morgon är det usjutton i vallentuna. sofia och jag är i samma lag. JIIHOO! vi är alltid det. Tur vi har.  I vårt lag är det också: Madde, anna, leyla, hanna, hedda och tais. Det kommer någ går finnemang. Mer om der i morgon. 

Frida



Profildag två - boll&raketsporter

Som sagt så ringde min veckarklocka en timme förtidigt. MEn det va bara bra. fick en mycket lugn morgon.  Gick ner till busshållplatsen. Tog 610 till täby.  Där spelade vi bedminton i en timme.
 (klickbara)
Sen tog vi bussen till vallentuna. Där spelade vi basket.


Ikväll händer ingenting.. Sofia och cornelia ska till nova. Men jag är ju så duktig och stannar hemma. volleyboll imorgon. O sen vill sofia att jag ska bli model.. (?)  juste. Lovisa (hon på den största bilden) ska troligtvis inte åka till thailnad i morgon.. hämskt att inte veta om man ska åka i morgon eller någon annan dag. Det kanske blir den elfte.. fråga henna. Men bli inte överaskade om hon skulle dycka upp i skolan på måndag..aja vi höres

Frida

..



om cirka 20 minuter går bussen







God morgon


Smarta lilla jag råkade visst sätta väckarklockan en timme förtidigt.. Men jag är iaf uppe ur sängen, pigg (sebild, haha), allt är packat. Bussen går 10.22. Om mer än en timme.. Aja. jag har bara mascaran att lägga på ögonfransarna. Idag ska vi spela bedminton och basket. Basket är faktiskt kul.
justejuste.. jag tycker snynd om lovisa.. tänk om hon inte kan åka. 

Frida

cleaning


äntligen är det städat och fint i mitt rum, puhu..! jag satte på en skiva med gamla låtar och vips var dte klart haha, nu ska jag pallra mig över till jessica, vi hörs

Cornelia

profildag - foto







några av alla bilder vi tog idag
profildagen idag gick nämligen ut på att vi skulle gå runt i vallentuna och fota, saker som vi tyckte om typ, jag ock sofia var ute och fotade ett tag och sen gick vi hem till henne. vi gick väldigt mycket så jag är jättetrött, jag skulle egentligen haft träning nu men jag får inte gå pågrundav mitt knä. imorrn ska vi fixa bilderna vi tagit på photoshop, ni aksnke får se hur dte blir om jag lyckas få med mig bilderna hem, hare bra

Cornelia

irreterad

inlägg kommer snart, ska bara hitta den jävla kamerasladden!

Cornelia

my life is good.





Sofia, Sofia, Alice, Cornelia och Frida


Profildag ett

Hejsan hoppsan!
Är nu hemma från en kort dag i skolan. Eller skolan o skolan. I tennishallen. Jag tåg roslagsbanan till centrum, sexsextio till ip. Lovisa hoppde på i västanberga. Vi spelade lite olika. Vår ttränare visade slagen och så fick vi spela. Jag fick spela med dom som går på tennis. Piiiiinsamt. Fast sen frågade han som tränade om jag ville börja på tennis och att jag har jättebra slag. Jag har visst dolda tennis talanger. Men jag håller hällt mig bara till volleybollen.

frida

Bara för att emil vill..


En liten in action bild på emil och nick :)

Läs!

någon gullig liten snäll sak som kan göra en fin header åt oss? snälla. Lämna en kommentar så kan vi berätta hur vi vill ha den. 
 
Frida & Cornelia

jag älskar dig frida kindbom



/ Cornelia

let it snow let it snow let it snow

tjenare alla där ute i vintermörkret. jag sitter här med frida, vi ska snart käka, köttbullar blir det .. idag har det vart en ganska bra dag, fast lång, jag (Cornelia) var inte emd på gympan då mitt knä fortf. gör ont, eller ja det är svullet iaf så jag fick inte vara med. på rasten var det snöbollkrig och det gick verkligen hett till, haha, jag blev mulade av jättemånga och flera stycken gick på mig samtigt och våra snöbollskrig är går mest ut på att få ner alla på marken och sedan mula den. jag såg ut som en spöke när jag kom in, höhö, frida med .. när vi kom hem drck vi varm choklad och sen gick vi ut och hade snöbollskrig med nick och emil, dte var jättekul fast ja, jag blev jätteblöt och såg ut som ett spöke, hihi. imorrn har vi profildagar i skolan, man väljer liksom en profil, fanns några alternativ och så gör man det i två dagar. frida ska ha "boll och racketsporter" och jag ska ha "foto". vi hörs mer imorrn, pussar & kramar



lite bilder från dagen :-)


hello

shaba, jag är med lilla frida, sofia stack precis, vi har haft dte jättemysigt, haft jul-mellis med gröt och pepparkakor och varm choklad, frida fixade det, supergött dåra och skönt att värma säg lite eftersom jag blev nermulad av alla killar idag, höhö eller jo, vi hade faktiskt jättekul. nu ska jag ska jag snart på volleybollträning, vi hörs


jag, emelie och jessica från igår, knasknasknas

Cornelia

Snön den bara faller ner

Idag så har det varit en dag i snön me. Först i skolan och sen efter skolan. I skolan hoppade alla killar på en "mulades". Mina ögon var helt svarta. Efter skolan så åkte jag lovisa och massa andra pulka i skogen. Sen kom Emil och Nick. Don hoppade på oss. Jag såg ut som ett snömonster efter det. Nu är mitt hår alldeles tovigt. För i mitt hår hängde det stora isklumpar. Min halsduk som igentligen är lila var vit. kolla själva här.

Jag har också lekt lite på picasa. Här får ni några.




Lite ego.. eller nej, Absolut inte och sofias coola öga. Men frågan vilken är snyggast? 
I kväll så är det volleyboll träning. U17 i helgen, är sugen på att krossa södertälje.Vi får se hur den går med den saken. Och på torsdag och fredag är det profildagar. Boll & raket sporter för min del.
Fundarar på att ta en dusch.. det är ju så sen träning ikväll. orkar jag? nja. får se.

Frida



jag och sofia älskar snö


min och sofias á la wunnabeecorneliaochemelietjockisspecial.

haha
, deras var snyggare kolla själva här.



Idag så gick jag upp för min backe tre gånger, bil en
Ner gick jag tre gånger
och ner för "min" lilla backe minst femtio gånger

haha. Dagen var inte så jobbig som den låter. Jag och Sofia lekte bara lite i snön, åkte snowraser (stavning?) och sprang runt


vi byggde också en snögråtta. haha



Äm, Nu kom mammsen. Då ska jag väll ta och göra henne sällskap vid matbordet och sen är det väll bara att sätta i gång med egypten-läxan. suck -.-

Frida

snö är k-ul och k-allt


hejsan på er små filurer, ja inte slutar det snöa det bara öser ner och blåser gör dte också och så är det skitkallt, höhö men vi hade jättekul idag då det var massor av snöbollskrig.. annars var dagen sjukt seg jag höll på att somna på tyskan och inte var det bättre med två no-lektioner i rad .. johan (vår svenskalärare) var iaf sjuk idag så vi slapp redovisa, yes! och nu kommer ni garva men det är så att vi våran klass har vi bestämda platser (massa skratt) hihi, men idag så stod det på tavla att vi slapp ha det längre och nu får vi sitta var vi vill, yes! och imorrn ska vi byta platser i klassrummet, vi ska lotta, yes! hihi, en blandad dag med både roliga och tråkiga saker, snart ska jag, jessica och emelie ut och åka pulka, vi hörs

Söndag

Nu har vi firat Fredrik lite. En liten del av släkten var här. Men han fyller igentligen år i morgon så då km rnog mer bilder och sånt. Men jag kan väll ändå bjuda på lite bilder från dagen iaf:


Snöö! och fredrik blåser ljus.

Frida

sha


stökigt rum, jag vet, dte ska fixas ikväll, snart ska jag och jessica träffa ngra kompisar i täby så vi hörs senare. puss!

tack frida för det långa inlägget igår, jag orkade verkligen inte skriva ..


Cornelia

Night right

Är jag dumbom eller kindbom?

God natt små vänner.


Volleyboll


Matchboll. Sofia survar. Bollen kommer. Pass.. smash. JAAA! Vi vann! Vänder mig om. Mina tankar snurrar om krng i skallen. SOFIA GRÅTER! Å nej. Mitt samvete sjunker ner till noll. Hon kan inte andas! Mitt samvete sjunker till minushundrafemtiofem. Det var ju jag som sa att hon skulle spela fasten hon var sjuk.. Mittfelmittfelmittfel om hon dör! Går tankarna omkring. Puh! Allt är "bra". Tack och lov! Om det hänt nogot alvarligare skulle jag dött!
Hoppas att du förstår att det inte va meningen att du skulle må dåligare... Sofia bästavän!

Spelaet dårå.. VI VANN! Sofia blev inte bättre av att ha tappat andan två gånger. I gruppen kom vi tvåa. Förlorade mot Sollentuna.. (suck) Fast det var ju bara för att sofia tappade andan. Vi spelade då tre. Pantip, Sofia H och jag. Semi mot Vallentuna (leyla, Steffi, sandra och Elisa) Vem trodde at vi skulle vinna? Ingen! Sofia spelar svart grupp (svåraste gruppen) för första gången och pantip för andra. Medan Leyla, Steffi, Sandra och Elisa har spelat det många gånger förut. Plus att vi var tre och dom fyra. Efter en ren käparinsats så gick vi segrande ur derbyt. I den andra semin mötte sollentuna sollentuna. Så i finalen väntade Sollentuna. Efter ennu en kämparinsats vann vi. Men nu var det också Pantip ont. Hon hoppade av. Sofia ryckte in. Satte sista surven och vi vann!

Jag och Pantip smashar.

Jusste ! Denna söta lilla person, Cornelia! Hennes lag (Alice, Linn och lells) Vann röd grupp. Mycke bra! Nästa gång blir det tre lag i svart

Frida

jaaaaaaaaaaag ääääälskaaaaaar dig underbara

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.732841

det funkar inte att lägga in vidion så ni får klicka på länken och titta själva. puss

najz


finfin kjol från bikbok 249 spän


sköna röda skor från wedins 349 kronor


suggig bild på jeanstights från bikbok 149 kr


halsduk från gina 99 pengar

Kväll

Hejsan hoppsan!
Sitter har och lyssnar på idol. Tänkte bara säga att i morrn är det volleyboll turnering. U15. Vet inte lagen men dom får vi väll reda på i mogon. Vi ska äga ut sollentuna!! Varken cornelia eller sofis ska vara med. Men alics ska ! Aja. Nu ska mamma få äran att göra en fläta på mig.

Frida

shopping

hallo friends. idag var jag och fridelifrida och shoppa i täby, det var jättemysigt och vi hade det jättekul men visst blev vi lite trötta efter ehm.. 3 timmar .. senare kom pappa, han betalade lite grjeor åt mig, thanks dad! så jag och pappa har haft det jättemysigt sne vi kom hem vi har lagat tacos och sjungit och skrattat, jag har saknat det jättemycket så det var mysigt, nu ska jag umgås mer med familjen. puss

Täby

Hejsan!
Nu har jag precis ätit. Har vart med cornelia i täby hela tjocka dan. Med hem kom ett par jeans-leggins eller vad man ska säga och en present till min bor som fyller år på måndag. Juste:

Vi gick in på stadium. Hitta ingenting där. Vi gick ut. När vi va precis utanför skriker cornelia till:
- Såg du?
-ää nej?!
-Det va han den där hockeylegenden..
-va? vem?
-han den där Börje Salming!
- VA?!! Skämtar du?
- NEJ
Vi går in ingen. Disket ställer vi oss vid en ställning med kläder och pratar om att den här tröjan skulle passa Fredik. Vi går närmare och tittar på en skatebord som cornelia sa max hade. Nu är vi 1 m ifrån.

hahahah.  Cornelia köpte en halsduk, skor, tjol, och jeans-leggings. BIlder på dom kmr nog i cornelias inlägg.
( internett har lite problem just nu så inte bilder nu tyvärr)

Frida

om tjugofem minuter börjar andra avenyn, najsprajs (-: , ska nog fixa lite te, det blir mysigt. imorrn åker jag antagligen med min bloggvän frida till täby för att köpa lite grejer, hade blandannat tänkt mig en sådan här halsduk, okej, denhär är fridas men jag blev så kär i den så jag måste ha en egen. btw..emelie åkte hem för ett tag sen, vi hade superduperkul, hihi.

Torsdag

Hejsan Hoppsan alla stora och små!
som ni kanske har hört förut så har torsdagar dom skönaste dagarna. Nog med det. I kväll är det tidig träning. Men nu är det också topmodel-final. Skiver efter träningen. 

Frida 

torsdag

á la emelieochcorneliatjockisspecial

tjenna, jag är med emeliepemelie och orkar inte skriva så mkt men jag kan säga att det var en ganska skön dag idag.. inget speciellt direkt vi ritade av personer på bilden och jag ritade av sofia vad tycks? hihi, jag kanske är en liten konstnär trots allt..



Cornelia

godnatt

sleeep well kåmpisar.

greys

hallo. nu ska jag kolla på greys anatomy. ni kan få en gissa bilden. lämna en kommentar. puss


hihi, vi är best


Onsdag

Hej på er!
Sitter här med frida, vi har precis fixat en header, vad tycks? Vi är iallafall jättenöjda (A) så, idag har det vart en ganska seg dag och jag (cornelia) har gjort illa mig i knäet så jag gick runt och halta hela dagen, inte kul .. vi skulle egentligen ha matteprov idag mend et blev flyttat till fredag vilket känns ganska skönt, nu hinner man plugga mer ..
På lördag ska vi spela volleybollsammandrag med u15, hoppashoppas bara att mitt knä är bra då, jag ska berätta vad det är för fel på mitt knä. för typ 3 år sen så hoppade mitt knä ur led dvs det vred sig och satt på sidan av knäet detta låter jätteobehaglitg och det var det verkligen. ända sedan jag var fem år så har jag haft lite problem med knäet men efter det som hände så bestämde jag mig för att gå till en sjukgymnast för att träna upp lårmusklerna och visst det funkade ganska bra, ett tag men nu har det hänt flera gånger att det har "halft-hoppat-ur-led" och det är jättejobbigt. nu måste jag verkligen ta tag i det här på rikitgt, så fort jag vilat upp mig sk ajag börja träna ordentligt för jag är jättetrött på dethär. aja, nu ska jag inte bkymra er med mina bekymmer, ha en fortsatt bra dag så jag och frida leka lite..

Cornelia och Frida

Tisdag


byxor från gina tricot, linne från stadium, kofta från hm.

Dagen då da
gick upp halv åtta
tittade på habib
rast
drogfritt underläsning
lunch
eypten-arbete.
bussen hem
hemma.

Frida

Måndag

Första inlägget för mig då. Cornelia har precis berättat lösenordet och mail adressen.
 Idag så var jag först med Sofia och när hon tog tåget till sin dans så kom pao. Vi gick ut och delade ut någon slags volleyboll tidning till 300 brevlådor i västra bällsta. Det tog 2 och en halv timme.
Lite kul var också att jag fick "VG" på no provet och ett fel på matte diagnosen. Pluggis jag är. Haha. Men nu är jag trött och funderar på att lägg mig i sägen. Eller nej jag lägger mig i soffan. Men innan ni också går till soffan tkr jag att ni borde kolla in min "gamla" blogg (www.friidi.blogg.se) Spec headern. Hihi.

Frida

hej människor

på onsdag ska jag och fridelifrida fixa disign, så bra.. skriver nog inte ngt mer förren efter det då, så från och med onsdag börjar vi skriva, håll utkik :-)

-

haha, ser ut som att våran blogg är helt död, haha, men det är den inte det är bara så att dne har världens tråkigaste design men jag och frida ska fixa det ngn gång i veckan så håll ut. nu ska jag bänka mig framför tvn och sitta kvar där hela kvällen, ha det bra

Cornelia


Cornelia & Frida

yes

hejhej, äntligen, det tog hur lång tid som helst men äntligen kom jag på namnet, both.blogg.se! det betyder ju båda och vi är två som kommer skriva i dnehär bloggen, jag cornelia och frida så det passar ju superbra, . vad vi ska skriva om? ja, typ livet och vad vi tänker på och eftersom vi är två så kommer allt bli dubbelt så bra, dubbelt så mycket och dubbelst så roligt. vi hörs

Cornelia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0